Feldolgozás alatt

Karácsonyra ajánljuk: Györgytea könyvek és Herbamix válogatás kedvezményesen

Idén már 4 Györgytea kiadvány kapható akciós áron december 1-31. között: Lopes-Szabó Zsuzsa nagysikerű gyógynövényhatározója is köztük van.

Karácsonyi ajándékcsomagok cukorbetegeknek

Ha szeretne olyan ajándékot adni egy cukorbeteg családtagjának vagy ismerősének, mely a megajándékozott egészségét is védi, van egy ötletünk…

A hónap terméke az Aranyvesszős teakeverék

Az ünnepek alatti lakomák megterhelhetik a gyomrot. Gyuri bácsi emésztéskönnyítő gyógynövényekből álló teakeveréke jó szolgálatot tesz ilyenkor.

Megérkeztek a Györgytea karácsonyi ajándékcsomagok!

A Györgytea ajándékcsomagok mindig örömet okoznak: szavak nélkül is gondoskodásunkat, szeretetünket közvetítik a megajándékozott felé.
Böngésszenek köztük bátran!

Indul a novemberi Diabess promóció

Novemberben, a cukorbetegek hónapjában a Diabess és a Fekete áfonyaleveles teakeverék egyaránt 20% kedvezménnyel kapható. Ajándék minden cukorbetegnek: letölthető Cukorbeteg kisokos!

A Magyarország Cukormentes Tortája háziverseny kulisszatitkai

A háziverseny egyik zsűritagjával, Gyurcsáné Kondrát Ilona dietetikussal és a Diabess-különdíjat elnyerő bodzás-túrós torta készítőjével, Kónya Mártonné Etával beszélgettünk. A recept sem marad el!

A hónap terméke Az erdő csendje tea

Novemberben 10% kedvezménnyel kapható Az erdő csendje tea. Azoknak ajánljuk, akiknek fontos a testi-lelki harmónia, a hétköznapok nyugalma, stabilitása és derűje.

Bükki varázs – szenvedélyes teázóknak

Az apróbojtorjánt, erdei málnalevelet, illatos macskamentát tartalmazó, aromás, kellemes ízű bükki teából akár naponta több csészével is el lehet kortyolni.

A hónap terméke a Tyúkhúros teakeverék

Gyuri bácsi Tyúkhúros teakeverékét az epetermelés serkentésére, a koleszterinszint csökkentésére, az erek védelmére ajánljuk. Az 50 grammos kiszerelés októberben 10%-os kedvezménnyel kapható.

Az immunrendszer őre: mezei kakukkfű alkoholos kivonat

A hónap terméke szeptemberben a mezei kakukkfű alkoholos kivonat. Roboráló, immunerősítő, köhögéscsillapító, gyulladáscsökkentő hatása miatt szeretjük.

Tudja, mennyi mindenre jó az erdei szederlevél?

Ízületi panaszoktól a köszvényig, a cukorbetegségtől az emésztési gondokig számos egészségügyi probléma esetén hasznos az erdei szederlevél.

A hónap terméke a Kisvirágú füzikés teakeverék

Gyuri bácsi keverékteája a férfiak egészségéért: rendszeres fogyasztását már 35-40 éves kortól ajánlja a prosztataproblémák megelőzésére és enyhítésére, a férfiasság megőrzésére.