Bükkszentkereszti Gyógynövénynapok

Nem lesz idén Gyógynövénynap Bükkszentkereszten

Az idei Gyógynövénynapok sajnos elmaradnak.

A XIII. Bükkszentkereszti Gyógynövénynapokon jártunk

A Gyógynövénynapok mára a természetbarátok egyik legnépszerűbb fesztiválja lett. Megmutatjuk, mi miért szeretjük!

XII. Gyógynövénynapok a bükki füvesember birodalmában

Gyuri bácsi invitálására idén is több ezer vendég gyűlt össze, hogy előadásokat hallgasson, túrázzon, kikapcsolja magát a napi hajtásból. Beszámolóval és bőséges képgalériával idézzük fel a fesztivált.

Beszámoló a XI. Gyógynövénynapokról

Július 8-9-én ismét felélénkült Bükkszentkereszt: a bükki füvesember, Szabó Gyuri bácsi által megálmodott Gyógynövénynapokra több ezer érdeklődő érkezett a tiszta levegőjű, madárcsicsergéstől hangos, kis hegyi faluba.

Interjú az örökifjú Dr. Gillich István jógaoktató és természetgyógyásszal

Ismerjék meg Dr. Gillich Istvánt, aki természetgyógyászatot oktat, jógát és masszázsterápiát tanít, apiterápiával foglalkozik és túrát vezet.

Interjú Dr. Berkényi Tamással, a Vadmadárkórház alapítójával

Dr. Berkényi Tamás, a „madárdoki” már gyermekkorában lelkesedéssel gyűjtötte maga köré az állatokat, ma pedig a Vadmadárkórházat vezeti.

Üzenetek odafentről

„Talán arról kéne írni, hogy milyen végtelenek a lehetőségeink a teljes életre. Arról, hogy mindig van választásunk.” Ismerjék meg Schäffer Erzsébet szívmelengető gondolatait!

Interjú Bálint gazdával

Bálint gazdát, Gyuri bácsi régi barátját kérdeztük az iskolakertekről, közösségi kertekről, a kertészkedés újra erősödő népszerűségéről.

Stresszoldás mesterfokon – Interjú Dr. Bagdy Emőkével

Dr. Bagdy Emőke természet iránti szeretetét a nagymamától örökölte. Pszichológusként abban hisz, hogy a boldogabb, életre önsegítő módszerekkel találhatunk rá.